Studio AMS

Permanente Educatie - LIVE - NOW regeling - FinTech District - Amsterdam

Datum: 04-09-2020 Prijs: € 395,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 4 september 2020 van 09.00 - 18.00 (Amsterdam) wordt een LIVE editie in de serie Permanente Educatie - LIVE - NOW regeling - FinTech District - Amsterdam georganiseerd in de Beurs van Berlage, Damrak (Amsterdam).

Voor degene die in 2019 niet voldeden aan de minimum PE verplichting, is deze editie een van de laatste mogelijkheden om nog vòòr 30 september a.s. deze alsnog te verkrijgen.


Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne en openbare accountants, als voor accountants die binnen en vooral ook buiten de financiële sector actief zijn.
Het programma van deze editie zal bestaan uit:

- Introductie en de Contemporary Public Audit Amsterdam methodologie.

- Actualiteiten: inclusief de in augustus a.s. te verwachten publicatie van NBA richtlijnen / protocollen ten aanzien van de NOW regeling.

- Capita Selecta: mede in verband met het groeiende economisch maatschappelijke belang en de actualiteit, wordt de Payment Service Provider (PSP) behandeld, voorbeelden zijn Adyen, Buckaroo en Wirecard. Specialisten op dit gebied leggen tijdens deze PE editie de kenmerken uit van een PSP en de risico's in en om de PSP (tevens in de rol van serviceorganisatie) als voor de gebruikers (merchants, consumenten). O.a. zullen bijdragen een in de payment industry gespecialiseerde accountant en een Risk & Fraud expert die actief (is geweest) bij een aantal bekende PSPs.

- Lunch op een bijzondere lokatie in het centrum van Amsterdam.

- Rode Loper Amsterdam: over "De Effecten van de WireCard affaire op de accountantsberoepsgroep en het toezicht" met diverse prominente gasten.De kosten van deelname bedragen EUR 395 excl. BTW, incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.Schrijf je in voor Permanente Educatie - LIVE - NOW regeling - FinTech District - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!