Studio AMS

Permanente Educatie - LIVE - NOW regeling - FinTech District - Amsterdam

Datum: 04-09-2020 Prijs: € 395,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 4 september 2020 van 09.00 - 18.00 (Amsterdam) wordt een LIVE editie in de serie Permanente Educatie - LIVE - NOW regeling - FinTech District - Amsterdam georganiseerd in de Beurs van Berlage, Damrak (Amsterdam).

Voor degene die in 2019 niet voldeden aan de minimum PE verplichting, is deze editie een van de laatste mogelijkheden om nog vòòr 30 september a.s. deze alsnog te verkrijgen.


Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne en openbare accountants, als voor accountants die binnen en vooral ook buiten de financiële sector actief zijn.
Het programma van deze editie zal bestaan uit:

- Introductie en de Contemporary Public Audit Amsterdam methodologie.

- Actualiteiten: inclusief de in augustus a.s. te verwachten publicatie van NBA richtlijnen / protocollen ten aanzien van de NOW regeling.

- Capita Selecta: mede in verband met het groeiende economisch maatschappelijke belang en de actualiteit, wordt de Payment Service Provider (PSP) behandeld, voorbeelden zijn Adyen, Buckaroo en Wirecard. Specialisten op dit gebied leggen tijdens deze PE editie de kenmerken uit van een PSP en de risico's in en om de PSP (tevens in de rol van serviceorganisatie) als voor de gebruikers (merchants, consumenten). O.a. zullen bijdragen een in de payment industry gespecialiseerde accountant en een Risk & Fraud expert die actief (is geweest) bij een aantal bekende PSPs.

- Lunch op een bijzondere lokatie in het centrum van Amsterdam.

- Rode Loper Amsterdam: over "De Effecten van de WireCard affaire op de accountantsberoepsgroep en het toezicht" met diverse prominente gasten.De kosten van deelname bedragen EUR 395 excl. BTW, incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.Schrijf je in voor Permanente Educatie - LIVE - NOW regeling - FinTech District - Amsterdam

Curriculum Permanente Educatie Amsterdam - 2021 / NBA nieuw PE Model

Datum: 19 jul 21
Auteur: Endymion Struijs

Dit najaar biedt ENDYMION Permanente Educatie B.V. / STUDIOAMS een curriculum aan van Permanente Educatie Amsterdam edities, inclusief de door NBA verplicht gestelde onderwerpen (Continuïteit, Fraude), in: Amsterdam, Utrecht, New York (Americas), Singapore (Asia Pacific), Aruba en Curaçao (Dutch Caribbean)

Amsterdam Metro System (AMS)

Datum: 02 jan 21
Auteur: Endymion Struijs

In November 2020 it was world news when a metro accidently landed on a piece of art, i.e. a whale tail designed by artist and architect Maarten Struijs, coincidently also my father.