Studio AMS

Rode Loper Amsterdam: de WireCard affaire (LIVE)

Datum: 04-09-2020 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 4 september 2020 van 15.00 - 17.00 in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage, Damrak - Amsterdam, wordt LIVE een editie in de serie Rode Loper Amsterdam georganiseerd.  Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne als openbare accountants alsmede andere belangstellenden!
Deze Rode Loper Amsterdam editie o.l.v. Antoinette Dijkhuizen en Endymion Struijs gaat over "De Effecten van de WireCard affaire op de accountantsberoepsgroep en het toezicht".

Te gast zijn o.a. NRC journalist Jorg Leijten, AFM bestuurder Hanzo van Beusekom en hoogleraren: Marcel Pheiffer, Philip Wallage en Leen Paape.


Deelname is kosteloos.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Rode Loper Amsterdam: de WireCard affaire (LIVE)

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!