Studio AMS

vv CTO 70 Duivendrecht Amsterdam

ENDYMION Amsterdam is met ingang van het seizoen 2016/2017 de hoofdsponsor van voetbalvereniging CTO’70. ENDYMION Amsterdam sponsort niet alleen een aantal van vv CTO'70's elftallen, inclusief vv CTO'70's flagship team: Heren -  Zaterdag 1, ENDYMION Amsterdam in samenwerking Stichting STUDIOAMS denken ook actief mee over nieuwe initiatieven die bijdragen aan een vereniging met een sociaal gezicht en een gezonde financiële basis. 

Voordat vv CTO'70 zich vestigde op Sportpark de Hoop in Duivendrecht, speelde de club op de plek waar nu het Ajax Trainingscomplex De Toekomst is gevestigd. Naast dat op Sportpark De Hoop een maatschappelijk belangrijke rol wordt vervuld bij de ontwikkeling van jongeren, ligt het complex letterlijk "onafhankelijk" van de stad Amsterdam doch in het centrum van de Financial Triangle Amsterdam (de driehoek Zuidas - Arena - Amstel / binnenstad)

Ook organiseert Stichting STUDIOAMS, mogelijk gemaakt door ENDYMION Amsterdam en vv CTO'70, de jaarlijkse Bedrijvencompetitie Amsterdam en het trainee programma Brussels Sprouts Amsterdam van jongeren en studenten die vaak ook actief zijn bij de club. In 2017 ging de keeper van vv CTO'70's Zaterdag 1 als eerste trainee aan de slag bij ENDYMION Amsterdam.

Voor zowel sponsor als vereniging zijn dit prachtige voorbeelden van een innovatieve samenwerking.

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!