Studio AMS

vv CTO 70 Duivendrecht Amsterdam

ENDYMION Amsterdam is met ingang van het seizoen 2016/2017 de hoofdsponsor van voetbalvereniging CTO’70. ENDYMION Amsterdam sponsort niet alleen een aantal van vv CTO'70's elftallen, inclusief vv CTO'70's flagship team: Heren -  Zaterdag 1, ENDYMION Amsterdam en haar media partner Stichting STUDIOAMS denken ook actief mee over nieuwe initiatieven die bijdragen aan een vereniging met een sociaal gezicht en een gezonde financiële basis. 

Voordat vv CTO'70 zich vestigde op Sportpark de Hoop in Duivendrecht, speelde de club op de plek waar nu het Ajax Trainingscomplex De Toekomst is gevestigd. Naast dat op Sportpark De Hoop een maatschappelijk belangrijke rol wordt vervuld bij de ontwikkeling van jongeren, ligt het complex letterlijk "onafhankelijk" van de stad Amsterdam doch in het centrum van de Financial Triangle Amsterdam (de driehoek Zuidas - Arena - Amstel / binnenstad)

Ook organiseert Stichting STUDIOAMS, mogelijk gemaakt door ENDYMION Amsterdam en vv CTO'70, de jaarlijkse Bedrijvencompetitie Amsterdam en het trainee programma Brussels Sprouts Amsterdam van jongeren en studenten die vaak ook actief zijn bij de club. In 2017 ging de keeper van vv CTO'70's Zaterdag 1 als eerste trainee aan de slag bij ENDYMION Amsterdam.

Voor zowel sponsor als vereniging zijn dit prachtige voorbeelden van een innovatieve samenwerking.

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.