Studio AMS

The Amsterdam International

The Amsterdam International series are Continuing Professional Education editions in the English language operated by Permanente Educatie Amsterdam B.V.

On one hand in the Netherlands (including Amsterdam) based CPA, ACCA, Chartered Accountants are trained on GAAS, GAAP, Regulatory and other topics. On the other hand these editions are a source of insights from an international perspective in the context the development of the audit profession.

For more information please contact Endymion Struijs (endymion.struijs@endymion.amsterdam / +31651365634)

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.