Studio AMS

Internationaal Theater Amsterdam

ENDYMION Amsterdam, in media partnership with STUDIOAMS, is mede-oprichter en lid van de Business Club van het Internationaal Theater Amsterdam

Speciaal voor de allerkleinsten reserveert Internationaal Theater Amsterdam de zondagmorgen. Jonge kinderen en hun ouders/verzorgers worden uitgenodigd om samen te kijken, spelen, lachen, leren en ontdekken door middel van interactieve voorstellingen en vertellingen. Speciale programma’s die zijn gemaakt om het plezier van verbeelding en verwondering te vieren. Theater, dans, beeldende kunst, muziek en verhalen: het staat allemaal op het programma. De Business Club maakt de Zondagmorgen in de Internationaal Theater Amsterdam mogelijk.

De allerjongste kinderen die nog open en ontvankelijk zijn, gaan luisteren, kijken en proeven. Hun fantasie wordt geprikkeld en ze gaan creatief meedoen in het theater. Internationaal Theater Amsterdam wordt de plek in Amsterdam voor kinderen vanaf 1,5 jaar. In de huidige samenleving is het van belang dat kinderen handvatten krijgen aangereikt om de wereld met een open blik te aanschouwen. Dit wordt door ENDYMION Amsterdam's lidmaatschap van de Business Club mede mogelijk gemaakt.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.

Advocaat van het Publiek Belang

Datum: 09 nov 18
Auteur: Endymion Struijs

De afgelopen tijd is er veel geschreven en gelukkig ook steeds meer ‘live’ gedebatteerd over de rol van de accountant rondom fraude, inclusief niet-naleving van wet- en regelgeving.