Studio AMS

Frauderisicofactoren Amsterdam


In 2019 heeft NBA "Frauderisicofactoren" als een verplicht onderwerp benoemd voor de Permanente Educatie. Dit geldt voor alle accountants die in 2017 nog niet deze cursus hebben gevolgd.

Permanente Educatie Amsterdam B.V. is door NBA geaccrediteerd om deze (verplichte) cursus voor accountants aan te bieden. Er worden 2 varianten aangeboden, namelijk die voor:

  • accountants in business (AiB) en interne accountants (IA); en
  • openbare accountants (OA)


De kosten voor het bijwonen van een editie bedragen EUR 345 (excl. BTW en incl. lunch) en er worden 6 erkende PE punten toegekend.


De volgende edities worden door Permanente Educatie Amsterdam B.V. aangeboden:

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!