Studio AMS

Dutch Caribbean Amsterdam

Dutch Caribbean Amsterdam is part of the Think Local Act Amsterdam program and organizes a.o. CPE (PE) courses in Curacao and Aruba on behalf of Permanente Educatie Amsterdam B.V.

In 2018 the following Dutch Caribbean Amsterdam editions are hosted in Curacao and Aruba:


In 2019 the following Dutch Carribbean Amsterdam editions are hosted in Curacao en Aruba:


Please send an e-mail to Endymion Struijs ( endymion.struijs@endymion.amsterdam ) cc. Petra Dekker ( petra.dekker@endymion.amsterdam) if you want to apply.

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.