Studio AMS

Bedrijvencompetitie Amsterdam

In het late voorjaar wordt jaarlijks de (voetbal) Bedrijvencompetitie Amsterdam georganiseerd bij vv CTO'70; naast station Duivendrecht (NS/metro) en middenin de Financial Triangle Amsterdam "Amstel Zuidas Arena".

Teams van aan de Financial & Tech industries verbonden companies nemen deel. Zowel van gevestigde corporates als FinTech scale-ups. Ook participeren spelers uit de selectieteams van SPORTS ACADEMY Amsterdam die flexibel inzetbaar de bedrijventeams versterken!

De Bedrijvencompetitie Amsterdam is een programma van Stichting STUDIOAMS.

Voor informatie en inschrijving: endymion.struijs@endymion.amsterdam 

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.