Studio AMS

Rode Loper - Growing the PIE - Amsterdam

Datum: 24-05-2019 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 24 mei 2019 vanaf 16.00 wordt de 4e editie van het Rode Loper Amsterdam debat georganiseerd in de ENDYMION Amsterdam Tower Studio in de Beurs van Berlage, Damrak - Amsterdam.

Samen met o.a. Jan Bouwens, Agnes Koops en Marco van der Vegte praten we over de retoriek in en om de accountantsberoepsgroep, het effect van diversiteit op de (angst-) cultuur en daarmee de beloningsstructuur als onderdeel daarvan en het dalende aantal OOB-accountantsorganisaties in combinatie met een oprekking van de reikwijdte van de OOB definitie.

Deelname is kosteloos, schrijf online in via onderstaande formulier.

Schrijf je in voor Rode Loper - Growing the PIE - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!