Studio AMS

Rode Loper Amsterdam: Toezicht en Ketenkracht IV - MCA

Datum: 24-01-2020 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 24 januari 2019 vanaf 15.00 in de ENDYMION Amsterdam Tower Studio (Beurs van Berlage, Damrak Amsterdam) is het 4e deel in de serie Toezicht & Ketenkracht en de 8e editie van de STUDIOAMS Rode Loper Amsterdam onder leiding van Antoinette Dijkhuizen en Endymion Struijs.

De dialoog met diverse prominente gastsprekers tijdens deze editie over het afsluitende rapport van de Monitoring Commissie Accountancy (MCA) dat in de loop van januari 2020 wordt gepubliceerd.

Deelname is kosteloos. Registratie vereist via het onderstaande inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Rode Loper Amsterdam: Toezicht en Ketenkracht IV - MCA

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!