Studio AMS

Rode Loper Amsterdam - Red Light Jazz Amsterdam 2020

Datum: 29-05-2020 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 29 mei 2020 vindt vanaf 17.00 uur een special edition van Rode Loper Amsterdam plaats. 

Red Light Jazz Amsterdam 2020 opent op deze dag. Tijdens deze special edition wordt de verbinding gelegd tussen, Rode Loper Amsterdam, het Red Light District Amsterdam en Jazz.

Naast bijdragen van diverse sprekers, treedt op, namens Artists of Amsterdam: Dave Dekker in samenwerking met Jazz musici die tijdens het Red Light Jazz Amsterdam festival 2020 optreden.

Deelname aan deze editie is kosteloos, registratie online via onderstaande formulier.

Schrijf je in voor Rode Loper Amsterdam - Red Light Jazz Amsterdam 2020

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!