Studio AMS

Red Carpet-Amsterdam

Datum: 22-03-2019 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 22 maart 2019 vanaf 16.00 uur wordt de 3e editie van het Rode Loper Amsterdam debat georganiseerd in de Beurs van Berlage, Amsterdam.

De eerste editie op 21 september stond vooral in het teken van "fraude en de rol van accountants"; bij de tweede editie is gediscussieerd over de ingreep van de minister van Financien en AFM in de hervorming van het accountantsberoep en over accountants in de "public eye".

De 3e editie op 22 maart 2019 zet de discussie voort rond o.a. de communicatie van accountants met de maatschappij (politiek, "de vrouw en man in de straat") en de inrichting van de beroepsgroep specifiek qua veiligheid en onafhankelijkheid bij de opvolging van incidenten (e.e.a. onder andere in de geest van de onafhankelijke Onderzoeksraad voor Veiligheid o.l.v. vmlg. voorzitter Pieter van Vollenhoven).

Sprekers en logistieke details worden closer to date bekende gemaakt.

Save the date en schrijf online in via onderstaande formulier.

Schrijf je in voor Red Carpet-Amsterdam

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.

Advocaat van het Publiek Belang

Datum: 09 nov 18
Auteur: Endymion Struijs

De afgelopen tijd is er veel geschreven en gelukkig ook steeds meer ‘live’ gedebatteerd over de rol van de accountant rondom fraude, inclusief niet-naleving van wet- en regelgeving.