Studio AMS

Red Light Jazz Festival Amsterdam

Datum: 07-06-2019 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)
Aansluitend op de Permanente Educatie - GAAP - Amsterdam editie bestaat de mogelijkheid het Red Light Jazz Festival Amsterdam in en om de Beurs van Berlage en het Red Light District bij te wonen.

Deelname is op uitnodiging o.a. voor de deelnemers aan de Permanente Educatie - GAAP - Amsterdam editie.


Over Red Light Jazz festival Amsterdam

De zesde editie van het Red Light Jazz festival, dat dit jaar plaatsvindt op 7, 8 en 9 juni, staat in het teken van de contrabas en basgitaar.

De festivalorganisatie heeft naast het thema ook de komst van een aantal artiesten aangekondigd: de Amerikaanse bassist Jimmy Haslip en toetsenist Scott Kinsey brengen een speciale ode aan Jaco Pastorius en Weather Report. Een dag eerder speelt het kwintet van de jonge Nederlandse bassist Tijs Klaassen.

Het openingsconcert van Red Light Jazz 2019 wordt vrijdagmiddag 7 juni in de lobby van NH Collection Barbizon Palace verzorgd door bassist Joris Teepe, met John Engels op drums en Anton Goudsmit op gitaar.

Ook de Candy Dulfer Jazzband, bassist Harry Emmery en het New York Round Midnight Orchestra zijn van de partij. Andere bekende namen die u op het aankomende Red Light Jazz festival kunt verwachten zijn de jazzpianisten Michiel Borstlap, Pablo Held en Peter Beets.

Schrijf je in voor Red Light Jazz Festival Amsterdam

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.