Studio AMS

Permanente Educatie-GAAS-Amsterdam: edition No. 46

Datum: 22-03-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 22 maart 09.00 - 18.00 in de Beurs van Berlage wordt de Permanente Educatie-GAAS-Amsterdam edition No. 46 georganiseerd. 

Het programma bestaat uit:

- Effecten BREXIT vanuit een (openbare, in business en interne) accountants perspectief. 

- Capita Selecta (GAAS): nieuwe regelgeving, jurisprudentie Accountantskamer en uitingen AFM

- Actualiteiten 

- Rode Loper Amsterdam debat met Tweede Kamer leden en een bekende hoogleraar over de hervormingen in het accountantsberoep

De kosten van deelname bedragen EUR 345 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten namens Permanente Educatie Amsterdam te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier of per e-mail aan endymion.struijs@endymion.amsterdam cc. petra.dekker@endymion.amsterdam 

Schrijf je in voor Permanente Educatie-GAAS-Amsterdam: edition No. 46

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!