Studio AMS

Permanente Educatie - Rotterdam Rijnmond - Amsterdam: Fall 2018

Datum: 07-12-2018 Prijs: € 295,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 7 december wordt de Permanente Educatie - Rotterdam Rijnmond - Amsterdam - edition: Fall 2018 georganiseerd aan de Blaak in Rotterdam.

De kosten van deze editie zijn EUR 295 excl. BTW incl. lunch en een borrel; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Actualiteiten en update Contemporary Public Audit
  • Tax Update 2018
  • (Fraud risk detective) Data analyse
  • Standaard 4410 "tech-enabled"

Inschrijving online via onderstaande formulier of per e-mail aan endymion.struijs@endymion.amsterdam cc. petra.dekker@endymion.amsterdam

 

Schrijf je in voor Permanente Educatie - Rotterdam Rijnmond - Amsterdam: Fall 2018

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.