Studio AMS

Permanente Educatie - Rode Loper - ONLINE - COVID-19 - NOW regeling (2.0) - Amsterdam

Datum: 03-07-2020 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 3 juli 2020 van 15.00 - 17.00 (Amsterdam) / 09.00 - 11.00 (Dutch Caribbean) wordt een editie in de serie Permanente Educatie - Rode Loper - ONLINE - COVID-19 - NOW regeling - Amsterdam georganiseerd.Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne als openbare accountants!
De aanvraagtermijn voor de eerste tranche van de NOW-regeling is op 5 juni 2020 afgelopen. Aangezien het coronavirus een aanhoudende impact heeft op de samenleving en de economie, kan vanaf 6 juli 2020 de tweede tranche van de NOW-regeling worden aangevraagd. Deze loopt over de maanden juni, juli, augustus en september.

Tijdens deze Permanente Educatie - Rode Loper Amsterdam editie, behandelen we NOW regeling 2.0 voeren we een interactieve discussie met o.a. Antoinette Dijkhuizen en Richard van Hienen (Directeur van Accountantsdienst UWV en lid pilot bestuur NBA Faculty Ethiek Cultuur Gedrag) over de risico's en potentiële dilemma's waar accountants (accountants in business, interne en openbare accountants) mee te maken hebben rond de NOW regeling 2.0.


Deelname is kosteloos. Indien je in aanmerking wil komen voor 2 erkende PE punten zijn de kosten EUR 45 excl. BTW; 

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.Schrijf je in voor Permanente Educatie - Rode Loper - ONLINE - COVID-19 - NOW regeling (2.0) - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!