Studio AMS

Permanente Educatie - Performing Art - Amsterdam

Datum: 24-05-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 24 mei wordt de Permanente Educatie - Performing Art - Amsterdam: edition No. 47 editie georganiseerd in de Beurs van Berlage.

De kosten van deze editie zijn EUR 345 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen. 

Het programma start met Actualiteiten; aansluitend is er een training "Spreken in het openbaar" door De Ijsbrekers in samenwerking met Internationaal Theater Amsterdam. E.e.a. mede naar aanleiding van de Opinie: Advocaat van het Publiek Belang

In de middag vindt de 4e editie van Rode Loper Amsterdam plaats.


Inschrijving via onderstaande online formulier. 

Schrijf je in voor Permanente Educatie - Performing Art - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!