Studio AMS

Permanente Educatie-Performing Art-Amsterdam: edition no. 47

Datum: 19-04-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 19 april 09.00 - 18.00 in de ENDYMION Amsterdam Tower Studio wordt de Permanente Educatie-Performing Art-Amsterdam: edition no. 47 editie georganiseerd.

Na afloop van deze editie bestaat de mogelijkheid de voorstelling “Het Hout” (incl. diner) in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA, Stadsschouwburg Amsterdam Leidseplein) bij te wonen.

Het programma bestaat uit:

  • Introductie, update Contemporary Public Audit
  • Actualiteiten
  • Capita Selecta


De kosten van deelname bedragen EUR 345 excl. BTW incl. lunch, voorstelling ITA en diner zijn niet inbegrepen; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen.


Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Permanente Educatie-Performing Art-Amsterdam: edition no. 47

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.