Studio AMS

Permanente Educatie - ONLINE - COVID-19 - Sustainable Finance - Amsterdam

Datum: 09-06-2020 Prijs: € 45,00 (excl. 21% BTW)

Op dinsdag 9 juni 2020 van 15.00 - 17.00 (Amsterdam) / 09.00 - 11.00 (Curacao, Aruba, St. Maarten) wordt een editie in de serie Permanente Educatie - ONLINE - COVID-19 - Sustainable Finance - Amsterdam georganiseerd.

Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne als openbare accountants!

Tijdens deze 2 uur durende online PE editie verdiepen we op het onderwerp "Sustainable Finance" met specialist op dit gebied: Carola Steenmeijer. Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan de laatste ontwikkelingen rond COVID-19 en de relatie worden gelegd met het hoofdthema van deze editie: Sustainable Finance.

De kosten van deelname bedragen EUR 45 excl. BTW; er zijn 2 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.


Schrijf je in voor Permanente Educatie - ONLINE - COVID-19 - Sustainable Finance - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!