Studio AMS

Permanente Educatie - ONLINE - COVID-19 - Amsterdam

Datum: 12-05-2020 Prijs: € 45,00 (excl. 21% BTW)

Op dinsdag 12 mei 2020 van 15.00 - 17.00 (Amsterdam) / 09.00 - 11.00 (Curacao, Aruba, St. Maarten) wordt de 3e editie in de serie Permanente Educatie - ONLINE - COVID-19 - Amsterdam georganiseerd.

Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business als openbare accountants!

De NBA heeft op 18 maart jl. de NBA Alert 42 "Impact Coronavirus op accountantswerkzaamheden" uitgebracht.

Tijdens deze 2 uur durende online PE editie verdiepen we op o.a. de volgende onderwerpen vanuit het perspectief van de Impact van het Coronavirus naar de actuele situatie per de datum van deze editie:

- Actualiteiten;

- Update effecten Corona op Transfer Pricing door TP specialisten van Atlas Fiscalisten: Frank Schwarte en Taco Wiertsema

- Juridische risico's rond de bescherming van Intellectual Property en bij dreigend faillissement door juridisch expert van Legalmatters: Piet-Hein Boekel

De kosten van deelname bedragen EUR 45 excl. BTW; er zijn 2 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.


Schrijf je in voor Permanente Educatie - ONLINE - COVID-19 - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!