Studio AMS

Permanente Educatie - Mergers / Acquisitions - Amsterdam - edition: Fall 2018

Datum: 19-10-2018 Prijs: € 295,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 19 oktober wordt de Permanente Educatie – M&A - Amsterdam - edition: Fall 2018 georganiseerd in de Beurs van Berlage, Damrak - Amsterdam. De kosten van deze editie zijn EUR 295 excl. BTW incl. lunch bij Restaurant De Compagnon (Warmoestraat, Amsterdam); er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Actualiteiten

  • Capita Selecta:
    • M&A Tax – update 2018, 
    • Standaard 5500N Transactie-gerelateerde adviesdiensten, en
    • Standaard 3400 Onderzoek van toekomstgerichte financiële informatie

  • Valuation Master Class


Inschrijving via onderstaande inschrijfformulier of eventueel per e-mail aan endymion.struijs@endymion.amsterdam cc. petra.dekker@endymion.amsterdam

 
 

Schrijf je in voor Permanente Educatie - Mergers / Acquisitions - Amsterdam - edition: Fall 2018

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!