Studio AMS

Permanente Educatie - LIVE - WWFT - NOW regeling - COVID-19 - Amsterdam

Datum: 25-09-2020 Prijs: € 395,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 25 september 2020 van 09.00 - 18.00 (Amsterdam) wordt een LIVE editie in de serie Permanente Educatie - LIVE - WWFT - NOW regeling - Amsterdam georganiseerd in de Beurs van Berlage, Damrak (Amsterdam).

Voor degene die in 2019 niet voldeden aan de minimum PE verplichting, is deze editie de allerlaatste mogelijkheid om nog vòòr 30 september a.s. deze alsnog te verkrijgen.

Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne en openbare accountants, als voor accountants die binnen en vooral ook buiten de financiële sector actief zijn.
Het programma van deze editie zal bestaan uit:

- Introductie en de Contemporary Public Audit Amsterdam methodologie.

- Actualiteiten: o.a. update NOW regeling, NBA richtlijnen en controleprotocol, "Corona" verslaggeving

- Capita Selecta: update WWFT, transactiemonitoring

- Lunch op een bijzondere lokatie in het centrum van Amsterdam


De kosten van deelname bedragen EUR 395 excl. BTW, incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.Schrijf je in voor Permanente Educatie - LIVE - WWFT - NOW regeling - COVID-19 - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!