Studio AMS

Permanente Educatie - ONLINE - GAAP - Tax Law - Subsidy - Amsterdam

Datum: 15-01-2021 Prijs: € 195,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 15 januari 2021 van 09.00 - 13.00, wordt een ONLINE editie in de jaarlijkse serie Permanente Educatie - GAAP - Tax Law - Subsidy - Amsterdam georganiseerd. Deze editie is nadrukkelijk relevant voor zowel accountants in business, interne en openbare accountants, als voor accountants die binnen en vooral ook buiten de financiële sector actief zijn.
Het programma van deze editie zal bestaan uit:

- Introductie en de Contemporary Public Audit Amsterdam methodologie.

- Actualiteiten: o.a. een update van de ALV van de NBA waarin de nieuwe Governance van de NBA (Faculties, Communities) door de leden is goedgekeurd. En de nieuwe PE systematiek per 1 januari 2021.

- Capita Selecta: GAAP (Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, editie 2020) door expert partners van ENDYMION Amsterdam, de jaarlijkse Tax Update (VpB, BTW, IB) door ATLAS Fiscalisten en Arthur Hendriks (FUND IT) behandelt de subsidiemogelijkheden voor 2021.De kosten van deelname bedragen EUR 195 excl. BTW; er zijn 4 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.Schrijf je in voor Permanente Educatie - ONLINE - GAAP - Tax Law - Subsidy - Amsterdam