Studio AMS

Permanente Educatie - LIVE - Amsterdam: Herfsteditie 2022 (Amsterdam)

Datum: 14-10-2022 Prijs: € 495,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 14 oktober 2022 09.00 - 17.00 wordt de LIVE herfsteditie 2022: Permanente Educatie - Amsterdam (8 PE-uren) georganiseerd in de Beurs van Berlage (Damrak, Amsterdam).Zoals bij de aankondiging van het PERMANENTE EDUCATIE Amsterdam - Curriculum 2022 aangekondigd wordt er dit seizoen een drie-luik aangeboden.

Ten behoeve van de PE portfolio 2022, staan naast de (vaktechnische kennisActualiteiten (langs de lijnen van de NBA Faculties), Capita Selecta op het programma met als doel de ontwikkeling van vaardigheden en houding & gedrag (in overeenstemming met de generieke eindtermen CEA) te verdiepen.

Deze editie is de eerste in de serie van drie, waarbij de volgende Actualiteiten en Capita Selecta op het programma staan:

- Organization & Life Design en Projectmanagement

Gastdocent Marc Grasso gaat op basis van de door hem ontwikkelde THE GREAT 8 methodologie en het workbook aan de slag met de deelnemers van deze training. Door Organization en Life Design technieken levert hij de deelnemers de middelen en inspiratie om persoonlijke en professionele gedrevenheid en behoeften om te zetten in doelgericht resultaat op (collectief) projectniveau.

- (Stakeholder-) Relatiemanagement & -Beheer en de Maatschappelijke Radar

Behandeld worden door Endymion Struijs aspecten van relatiemanagement & -beheer vanuit diverse (stakeholder-) perspectieven. Zowel vanuit het perspectief van de fundamentele beginselen VGBA (Code of Ethics) als vanuit recente ontwikkelingen zoals de situatie Oekraïne/Rusland, de effecten van sanctiewetgeving dienaangaande, de opkomst van (regelgeving ten aanzien van) crypto's en andere ontwikkelingen. Experts op dit terrein van FINNIUS Advocaten zullen hier een gastbijdrage leveren.

De kosten van deelname (8 PE-uren) bedragen EUR 495 excl. BTW incl. lunch en incl. deelname certificaat namens ENDYMION Permanente Educatie B.V. Ook ontvangen de deelnemers een exemplaar van THE GREAT 8 Book.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Permanente Educatie - LIVE - Amsterdam: Herfsteditie 2022 (Amsterdam)