Studio AMS

Permanente Educatie - IBOR - Amsterdam

Datum: 11-10-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 11 oktober 09.00 - 18.00 wordt de Permanente Educatie - IBOR - Amsterdam editie georganiseerd. De Capita Selecta rond IBOR / Benchmarks Regulation is een actualisering van de editie op 23 augustus jl.

Het programma bestaat uit:

 • Introductie, update Contemporary Public Audit
 • Actualiteiten
 • Capita Selecta:
  • DNB/AFM/ESMA
  • IBOR (EURIBOR/LIBOR)
  • Benchmarks Regulation
  • IASB  - IFRS ED/2019/1 - Interest Rate Benchmark Reform Proposed amendments to IFRS 9 and IAS 39

Onderdeel van deze editie is vanaf 14.00 uur het congres in het WTC Amsterdam: "Ontwikkelingen in het financieel toezicht, Benchmarks Regulation en de IBOR transitie". Met als key-note spreker voormalig minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en onder anders experts van EY (Siobhan Tipping) en Stibbe (Robert Steeg).

De kosten van deelname bedragen EUR 345 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen.


Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Permanente Educatie - IBOR - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!