Studio AMS

Permanente Educatie - IBOR - Amsterdam

Datum: 12-07-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 12 juli 09.00 - 18.00 wordt de Permanente Educatie - IBOR - Amsterdam editie georganiseerd.

The next big thing in de financiële sector met grote gevolgen ook voor ondernemingen buiten de financiële sector is het IBOR hervormingsproces en de introductie van Benchmark Regulation. Deze Permanente Educatie Amsterdam editie staat in het teken van dit thema. 

Het ochtendprogramma start in de ENDYMION Amsterdam Tower Studio (Beurs van Berlage, Damrak Amsterdam); de lunch en het middaggedeelte, inclusief het Rode Loper Amsterdam debat vinden plaats in Hotel De L'Europe. Aan het einde van de dag wordt er een borrel op het terras aan het water aangeboden door HFN.

Het programma bestaat uit:

  • Introductie en Actualiteiten
  • Capita Selecta: IBOR Transitie en The Benchmark Regulation
  • Rode Loper Amsterdam debat

De kosten van deelname bedragen EUR 345 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten namens Permanente Educatie Amsterdam B.V. te verkrijgen.


Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.

Schrijf je in voor Permanente Educatie - IBOR - Amsterdam

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!