Studio AMS

Permanente Educatie - Performing Art - Amsterdam

Datum: 24-05-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 24 mei wordt de Permanente Educatie - Performing Art - Amsterdam: edition No. 47 editie georganiseerd in de Beurs van Berlage.

De kosten van deze editie zijn EUR 345 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen. 

Het programma start met Actualiteiten; aansluitend is er een training "Spreken in het openbaar" door De Ijsbrekers in samenwerking met Internationaal Theater Amsterdam. E.e.a. mede naar aanleiding van de Opinie: Advocaat van het Publiek Belang

In de middag vindt de 4e editie van Rode Loper Amsterdam plaats.


Inschrijving via onderstaande online formulier. 

Schrijf je in voor Permanente Educatie - Performing Art - Amsterdam

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.