Studio AMS

Permanente Educatie - Dutch Caribbean - Amsterdam: WWFT en GAAS (COS Kennistoets 2019-2020) - Curacao

Datum: 03-04-2020 Prijs: € 395,00 (excl. 21% BTW)

Op vrijdag 3 april 2020 wordt een Permanente Educatie - Dutch Caribbean -  Amsterdam: WWFT en GAAS (COS Kennistoets 2019-2020) editie georganiseerd in Curacao.

De NBA heeft, net als in 2017, een Kennistoets verplicht gesteld. Voor 1 juni 2020 dient de toets met goed gevolg te zijn afgerond.

De Kennistoets bestaat uit 40 gesloten vragen die betrekking hebben op de VGBA, VIO, Wta, Bta, NVKS en de Nadere voorschriften controle- en overige standaarden (NV COS 200-899).

De ”Permanente Educatie - Dutch Caribbean - Amsterdam serie: WWFT en COS Kennistoets 2019-2020” behandelt de relevante theorie.

Daarnaast wordt een training over de wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (wwft) aangeboden en de recente ontwikkelingen (rapporten MCA en CTA; herzien governance NBA) in en om de accountantsberoepsgroep besproken.

De kosten van deelname bedragen EUR 395 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten te verkrijgen.

Inschrijven via onderstaande online inschrijfformulier.


Schrijf je in voor Permanente Educatie - Dutch Caribbean - Amsterdam: WWFT en GAAS (COS Kennistoets 2019-2020) - Curacao

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!