Studio AMS

Green Table - RegAccountTECH - Amsterdam

Datum: 20-05-2019 Prijs: € 0,00 (excl. 21% BTW)

Op maandag 20 mei van 18.00 - 20.00 in de ENDYMION Amsterdam Tower Studio (Beurs van Berlage, Damrak, Amsterdam) organiseert Stichting STUDIOAMS de Green Table  - RegAccountTECH - Amsterdam.

Het doel van deze Green Table Amsterdam is het identificeren van proposities voor en stimuleren van een Open-Source omgeving voor entrepreneurs actief op het gebied van FinTech, AccountTech, RegulatoryTech. Een en ander mede in het kader van de NBA Vernieuwingsagenda en het door middel van Technologie effectiever en efficiënter maken van de accountantsberoepsgroep.

Hoewel deze edities op uitnodiging zijn, worden geïnteresseerden uitgenodigd contact op te nemen met Bastiaan Cusell (bastiaan.cusell@endymion.amsterdam)

Schrijf je in voor Green Table - RegAccountTECH - Amsterdam

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.