Studio AMS

ENDYMION Academy-Breda

Datum: 01-03-2019 Prijs: € 345,00 (excl. 21% BTW)


Op vrijdag 1 maart 09.00 - 18.00 te Breda wordt de ENDYMION Academy - Breda 2019 editie georganiseerd.De kosten van deze editie zijn EUR 345 excl. BTW incl. lunch; er zijn 8 erkende PE punten namens Permanente Educatie Amsterdam B.V.  te verkrijgen. 


Het programma ziet er als volgt uit:

  • Actualiteiten
  • Contemporary Public Audit
  • Capita Selecta


De boeking van een eventuele overnachting is op aanvraag!


Inschrijving via onderstaande online formulier.

 
Schrijf je in voor ENDYMION Academy-Breda

Persoonlijke brief aan Minister Wopke Hoekstra: Gezond toekomstperspectief wordt bedreigd door een weeffout in de accountancy

Datum: 20 mrt 19
Auteur: Antoinette Dijkhuizen

Wopke, je hebt in je toespraak op het NBA congres de volgende uitspraak gedaan: ‘Als er zaken zijn in de sector die u op het spoor komt, waarvan u vindt dat die niet deugen, die beter kunnen of dat die mijn aandacht vergen, dan wil ik dat u zich bij mij of bij mijn Ministerie meldt. En vanzelfsprekend bij voorkeur vooraf, en niet pas als het kalf verdronken is.’ Dus Wopke, ik meld mij bij deze.

Op naar meer ledenbetrokkenheid

Datum: 02 dec 18
Auteur: Endymion Struijs

Accountants moeten leren communiceren op het niveau van - de vrouw en man in de straat -. En daarmee ook van politici die zich, menen sommigen, - zonder rijbewijs op de accountantssnelweg begeven -. Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.