Studio AMS

Permanente Educatie - Dutch Caribbean - Amsterdam - edition: Aruba - GAAS - GAAP 2018

Datum: 15-11-2018 Prijs: € 295,00 (excl. 21% BTW)


Van 10 t/m 17 november wordt de Dutch Caribbean Amsterdam -  2018 series georganiseerd in Curacao en Aruba.

Tijdens dit programma zullen in totaal 24 PE punten namens Permanene Educatie Amsterdam B.V. toegekend worden (13 t/m 15 november cursus dagen). Deelname kost per cursusdag EUR 295 excl. BTW incl. uitgebreide lunch en een borrel. Aanvang is 09:00 – 17:30 met borrel na afloop.

Het programma bestaat uit 3 onderdelen:  

  • dag 1 / 13 november 2018: Curacao - GAAS (nv COS, ISA) & Legal,
  • dag 2 / 14 november 2018: Curacao - Technology, GAAP (NL GAAP, IFRS) & Tax en
  • dag 3 / 15 november 2018: Aruba - GAAS (nv COS, ISA) & GAAP (NL GAAP, IFRS).

Het is mogelijk om via Holland Financial Network (HFN) een all-in pakket te boeken (inclusief vlucht, hotel, en cursusdagen) naar Curacao voor een bedrag van ongeveer €2.750,- excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen voor de individuele dagen in te schrijven.

Heb je interesse neem dan contact op per e-mail aan endymion.struijs@endymion.amsterdam en cc. petra.dekker@endymion.amsterdam


 

Schrijf je in voor Permanente Educatie - Dutch Caribbean - Amsterdam - edition: Aruba - GAAS - GAAP 2018

Artists of Amsterdam - Dave Dekker: Zeg maar niets meer

Datum: 05 aug 19
Auteur: Endymion Struijs

ENDYMION Amsterdam is #proudsponsor of STUDIOAMS Artists of Amsterdam - ambassador - Dave Dekker Cover series edition: Zeg maar niets meer.

Rode Loper Amsterdam - Jan Bouwens: De toekomst van accountancy

Datum: 27 mei 19
Auteur: Jan Bouwens

We hebben weinig behoefte aan verdere scheiding tussen controle en advies, we hebben geen behoefte aan joint audits, we hebben wel behoefte aan auditcomissie die zijn verantwoordelijkheid neemt en een CFO die zich bescheiden opstelt in de richting van de controlerend accountant. Fouten kunnen we niet voorkomen wel mitigeren. Als we de kans op fouten binnen de assurance verder willen verkleinen dan zal een verhoging van de fee onontkoombaar zijn. Wellicht kunnen we targets stellen ten aanzien van kwaliteit om voor eens en altijd van de verwachtingskloof te beslechten!